Ana içeriğe atla

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Seminerleri’nde alanında uzmanlaşmış mezunlarımız ağırlandı

Üniversitemizde araştırma temalı sunumlar, araştırma altyapısı ve olanakları ile ilgili konuşmalar, kurum içi ve dışından davetli araştırmacıların konferansları, kısacası araştırma ile ilgili her konunun yer aldığı Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Seminerleri Kasım ayında da gerçekleştirildi. Seminerlerde Yüksek Lisans ve Doktora Programı mezunlarımız Dr. Berna Somuncu ve Dr. Tuğçe Ertüzün konuşmacı olarak ağırlandı.

13 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen ayın ilk seminerinde Dr. Berna Somuncu “Mezuniyet Sonrası İş Tecrübeleri ve Klinik Araştırma” başlıklı sunumuyla bilimsel çalışmalarından bahsederek bilgi, birikim ve deneyimlerini katılımcılara aktardı.

Ayın ikinci semineri ise 27 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşti. Dr. Tuğçe Ertüzün “Mezunların Biyofarmasötik Endüstrisindeki Yeri” başlıklı sunumuyla çalışmalarından ve tecrübelerinden bahsederek Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencilerini mezuniyet sonrası sektördeki iş imkanları hakkında bilgilendirdi.

Öğretim üyeleri, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen seminerler soru-cevap bölümleriyle sona erdi.

Haber Tarihi: 09/01/2024

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024