Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Seminerleri Kasım ayında başladı

Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü tarafından düzenlenen seminerler serisi kapsamında Kasım ayında üç farklı etkinlik gerçekleştirildi.

Öğretim üyeleri, lisans ve lisansüstü öğrencilerin katılımıyla çevrim içi gerçekleşen seminerlerde alanında uzman farklı konuşmacılar ağırlandı. Konuşmacıların bilimsel çalışmalarından da bahsedildiği etkinliklerde konuşmacılar; bilgi, tecrübe ve birikimlerini katılımcılara aktardı. Seminerler katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Kasım ayı seminer başlıkları ve konuşmacıları:

05 Kasım 2021Genetics of Multiple Sclerosis - Prof. Dr. Eda Tahir Turanlı, Acıbadem Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı

19 Kasım 2021Aşırma (İntihal, Plagiarism) - Dr. Hasan Yazıcı, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Emekli Öğretim Görevlisi

26 Kasım 2021Epibrassinolide: Not Just for Plants Anymore - Doç. Dr. Pınar Obakan Yerlikaya, Biruni Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Dekan Yardımcısı

Haber Tarihi: 16/12/2021

Son güncelleme tarihi: 20.12.2023