Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Seminerleri kapsamında “Molecular Mechanisms of Aging and Aging-Related Therapies” başlıklı etkinlik gerçekleşti

Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü tarafından düzenlenen seminerler serisi kapsamında “Molecular Mechanisms of Aging and Aging-Related Therapies” başlıklı etkinlik 7 Ocak 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Öğretim üyeleri, lisans ve lisansüstü öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen seminerde Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Perinur Bozaykut Eker konuşmacı olarak ağırlandı. Dr. Öğr. Üyesi Bozaykut Eker, “Molecular Mechanisms of Aging and Aging-Related Therapies” konusu hakkında yaptığı bilimsel çalışmalardan ve güncel gelişmelerden bahsederek bilgi, tecrübe ve birikimlerini katılımcılara aktardı. Seminer katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi: 10/01/2022

Son güncelleme tarihi: 17.04.2024