Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Seminerleri Aralık ayında alanında uzman isimleri ağırladı

Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü tarafından düzenlenen seminerler serisi kapsamında Aralık ayı etkinlikleri gerçekleştirildi.Öğretim üyeleri, lisans ve lisansüstü öğrencilerin katılımıyla çevrim içi gerçekleşen seminerlerde alanında uzman farklı konuşmacılar ağırlandı. Konuşmacıların bilimsel çalışmalarından da bahsedildiği etkinliklerde konuşmacılar; bilgi, tecrübe ve birikimlerini katılımcılara aktardı. Seminerler katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Aralık ayı seminer başlıkları ve konuşmacıları:

03 Aralık 2021

NOD-like Receptors in Shaping Adaptive and Innate Immune Responses – Assoc. Prof. Ceren Çıracı - Istanbul Technical University, Department of Molecular Biology and Genetics

ceren

10 Aralık 2021

Ion-Beam Radiation to DNA As Related to The Use of Heavy Ions and Protons in Cancer Therapy - Dr. Melis Kant, National Institute of Standards and Technology (NIST)

melis

17 Aralık 2021

Myelin Matters in Schizophrenia - Dr. Dorien Maas, The Institute of Psychiatry and Neuroscience of Paris

dorien

Haber Tarihi: 03/01/2022