Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencisi İrfan Baki Kılıç'ın yürüttüğü projeye TÜBİTAK desteği

Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 4. sınıf öğrencisi İrfan Baki Kılıç'ın yürütücüsü olduğu “İlaç Taramalarına Kullanılmak Üzere CRISPR/Cas9 Genom Düzenleme Teknolojisini Kullanarak Mutant Hücre Hatlarının Yaratılması" adlı proje TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklendi.Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 4.sınıf öğrencisi İrfan Baki Kılıç'ın yürütücü, Yrd. Doç Dr. Emre Deniz'in akademik danışman, Prof. Dr. Cengiz Yakıcıer'in ise sanayi danışmanı olduğu “İlaç Taramalarına Kullanılmak Üzere CRISPR/Cas9 Genom Düzenleme Teknolojisini Kullanarak Mutant Hücre Hatlarının Yaratılması" adlı proje önerisi 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklendi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023