Moleküler Biyoloji ve Genetik 3. Sınıf öğrencimiz İrem Diker’in yürüttüğü projeye TÜBİTAK desteği

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi İrem Diker’in yürütücü, Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Doç. Dr. Özden Hatırnaz NG ve Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök’ün danışman, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Medikal Biyoteknoloji Doktora Programımızdan İlayda Şahin’in yardımcı araştırmacı olarak yer aldığı “Okülokutanoz Albinizmli Bireylerde Gözde Pigmentasyonu Arttıracak İlaç Salınımı Yapan İmplant Geliştirilmesi” başlıklı proje 2209-A – Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.Öğrencilerimizi ve danışman öğretim üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023