Meslek Yüksekokulu 2023 Mezuniyet Töreni

Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 19 Haziran 2023 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. M. Emin Aksoy ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin’in açılış konuşması ile başlayan törende, Meslek Yüksekokulu birincisi Elif Ceylan, mezunları temsilen konuşmasını yaptı. Meslek Yüksekokulu’nu birincilik ile tamamlayan Elif Ceylan’a Mütevelli Heyeti Üstün Başarı Beratı, Mütevelli Heyeti Üyemiz ve Kerem Aydınlar Vakfı Başkanımız Seher Aydınlar tarafından takdim edildi.

Törende dereceye giren mezunlarımıza başarı beratları, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güldal Süyen, Prof. Dr. İrfan Güney ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli tarafından takdim edildi.

Müdürümüz Doç. Dr. M. Emin Aksoy, tüm mezunlarımıza temsili diplomalarını teslim etti ve kep atma ile tören tamamlandı.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 22/06/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024