Ana içeriğe atla

Meme Sağlığı Farkındalık Etkinlikleri

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Acıbadem Altunizade Hastanesi iş birliği ile düzenlenen Meme Sağlığı Farkındalık Etkinlikleri 21-24 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşti.

Etkinlikler kapsamında, meme sağlığı ve kanserine karşı farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlenen stant çalışması ve panel düzenlendi.

Meme Sağlığı Farkındalık Etkinlikleri boyunca standı ziyaret edenler pembe kurdeleli fotoğraflarını #memesagligifarkindalikayı, #kontrolsende gibi etiketlerle sosyal medyalarında paylaşarak farkındalığı arttırmak için destek oldular.

Program kapsamında 24 Ekim Perşembe günü alanında uzman doktorlarımız tarafından “Farkında Ol” paneli gerçekleştirildi. Panelin sonunda küçük bir yarışma düzenlendi ve dereceye girenlere ödülleri verildi. Son olarak öğrencilerimizin hazırladığı kısa film ile panel tamamlandı.

Panel Programının Konuşmacıları:

Moderatör:Prof. Dr. Mustafa Erkin Arıbal, Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Acıbadem Altunizade Hastanesi Meme Kliniği

Konuşmacılar:

Prof. Dr. Meriç Şengöz, Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Acıbadem Altunizade Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Doç. Dr. Aykut Soyder, Acıbadem Altunizade Hastanesi Meme Kliniği

Doç. Dr. Özlem Sönmez, Acıbadem Acıbadem Altunizade Hastanesi İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Birimi

Uzm. Dyt. Dilşat Baş, Acıbadem Altunizade Hastanesi Beslenme ve Diyet Birimi

Haber Tarihi: 25/10/2019

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024