Meme Sağlığı Farkındalık Ayı kapsamında söyleşi gerçekleşti

Meme Sağlığı Farkındalık Ayı kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz ve Acıbadem Altunizade Hastanesi iş birliği ile 21 Ekim 2021 tarihinde düzenlenen söyleşi konferans salonumuzda gerçekleşti.

Söyleşinin moderatörlüğünü Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. M. Erkin Arıbal yaptı, söyleşide Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoterapi Programı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Meriç Şengöz, Acıbadem Altunizade Hastanesi Meme Kliniği’nden Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Aykut Soyder ve Acıbadem Altunizade Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Doç. Dr. Evrim Kadriye Tezcanlı konuşmacı olarak yer aldı.

Ayrıca 18-21 Ekim tarihleri arasında da kampüsümüzde yer alan bilgilendirme standında birçok kişiye meme sağlığı ile ilgili bilgiler verildi.

Haber Tarihi: 22/10/2021

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024