Medikal Biyoteknoloji Programı Doktora Öğrencimiz Mehmet Ali Karaca’nın yürütücüsü olduğu projeye TÜSEB desteği

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Medikal Biyoteknoloji Programı Doktora Öğrencisi Mehmet Ali Karaca’nın yürütücüsü olduğu “insan Osteoblast Hücre (hFOB 1.19) Yüklü Mikrokürelerin Geliştirilmesi ve Betülin'in (BET) hücre farklılaşması üzerine etkisinin araştırılması” başlıklı proje, TÜSEB A Grubu Acil AR-GE Proje Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Projede Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Özbek, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök ve Acıbadem LabCell’den Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Dr. Derya Dilek Kançağı danışman olarak yer aldı.

Öğrencimizi ve danışman ekibi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 23/07/2022

Son güncelleme tarihi: 22.01.2024