LAL-D (Lysosomal acid lipase deficiency) Çalıştayı

İSTisNA Platformu proje koordinatörü Pelin Ulca, ELPA (European Liver Patients Association), HEPYAŞAM ve Türkiye Karaciğer Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği ve 1-2 Haziran 2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleşen LAL-D (Lysosomal acid lipase deficiency) Çalıştayına katıldı. İSTisNA Platformu projesi hedeflerinden biri olan nadir hastalıklar alanında farkındalığı artırmak ve nadir hastalık topluluğuna destek vermek amacıyla, proje faaliyetlerinden biri olan yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında sunum ve iletişim çalışmaları yapıldı. Aynı zamanda Acıbadem Üniversitesi öğrenci kulübü ACU Nadir Hastalıklar Öğrenci Kulübü’nün 2022 yılı Nadir Hastalıklar Günü için özel olarak hazırladığı klip, toplantı katılımcılarıyla paylaşıldı.

Haber Tarihi: 24/07/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024