Kurucu Rektörümüz Prof. Dr. M. Necmettin Pamir‘e Üstün Hizmet Ödülü

Üniversitemizin kurucu rektörü Prof. Dr. M. Necmettin Pamir’e, Avrupa Beyin Cerrahisi Dernekleri Birliği EANS tarafından Nöroşirürji alanında yaptığı olağanüstü hizmetlerden dolayı derneğin en büyük ödülü olan “Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi. Ekim ayında Belgrad’da düzenlenen Avrupa kongresinde yapılan törende, çeşitli ülkelerden gelen seçkin bir katılımcı topluluğunun huzurunda Prof. Dr. Pamir’e EANS başkanı Prof. Dr. Andreas Demetriades tarafından plaket ve sertifikası verildi.

EANS’ın “üstün hizmet ödülü” iki yılda bir, bilim ve eğitim alanında yaptıkları sıra dışı çalışmalarla kendisinden sonrakilere ilham kaynağı olan kişilere veriliyor.

Eğitici, bilim insanı, yönetici ve iyi bir cerrah olan Prof. Dr. M. Necmettin Pamir’e verilen bu ödül hem kendisi hem de ülkemiz için gurur kaynağıdır.

Kurucu rektörümüzü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 04/11/2022

Son güncelleme tarihi: 23.06.2023