Adli Tıp ve Kriminoloji Kulübü’nün 14 Nisan 2017 Cuma günü düzenlediği “Seri Katiller” konulu söyleşiye Prof. Dr. Oğuz Polat ve Prof. Dr. Sevil Atasoy katıldı.

Adli Tıp ve Kriminoloji Kulübü’nün 14 Nisan 2017 Cuma günü düzenlediği “Seri Katiller” konulu söyleşiye Acıbadem Üniversitesi Suç ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Oğuz Polat ve Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü, Kriminolog, Kanıt Dizisi Hikaye Danışmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Polat, seri katil profillerinden bahsetti. Ardından Prof. Dr. Atasoy seri katillerin sınıflandırılması, ünlü seri katillerin hayatları ve yakalanma öykülerini anlattı. Söyleşinin katılımcıların sorularını cevaplayarak sona erdi.

Son güncelleme tarihi: 06/09/2019