Ana içeriğe atla

“Kamuda Sağlık Yöneticisi Olmak: Deneyim Paylaşımı”

Sağlık Yönetimi Kulübü’nün SBÜ Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Cenk Hilmi Kılıç’ı ağırladığı etkinlik 19 Mart 2019 tarihinde gerçekleşti.

Sağlık Yönetimi Kulübü Denetleme Kurulunda görev yapan Zeynep Kaya'nın hoş geldiniz konuşması sonrası başlayan söyleşide Kılıç, kamuda sağlık yöneticisi olmak konusunda deneyimlerini katılımcılara aktardı.

Kamuda Sağlık yöneticisi olmayı yaşadığı deneyimlerden örneklendirerek çok geniş açılardan değerlendirmeler yapan Kılıç her insanın bir hobisi olması gerekliliğine de dikkat çekti. Çalışma hayatının her alanında değişim ve yeniliklerin yaşandığı, özellikle genç kuşağın kariyer hedef ve beklentilerinin göz önüne alınmasının, yönetimin başarısı için gerekli olduğunu belirten Kılıç, sektör deneyimlerini örnekler vererek katılımcılar ile paylaştı.

Sonuna kadar büyük bir dikkat ve ilgi ile izlenen söyleşi, katılımcıların sorularının cevaplandırılması sonrası hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.

Haber Tarihi: 20/03/2019

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023