Tıp Fakültemiz tarafından her ay farklı konu ve konuşmacıların yer aldığı Kampüs Buluşmaları Nisan ayında da dopdoluydu.

Nisan ayı programında yer alan konuşmacılar ve konu başlıkları ise şöyle;

4 Nisan 2019 - “Nadir ve Tanısız Genetik Hastalıklar” Prof. Dr. Uğur Özbek (Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı)

11 Nisan 2019- “A Genetic Approach to Albinism” Doç. Dr. Özden Hatırnaz NG (Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı)

18 Nisan 2019- “Türkiye'de Leishmaniasis: Değişen Parazitler ve Alınabilecek Önlemler” Prof. Dr. Özgür Kurt (Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı)

25 Nisan 2019- "Geleceğin Tıbbi Homeopatiye Giriş" Uzm. Dr. Günnur Başar (Homeopati Derneği)