Kampüs Buluşmaları Mayıs ayında da önemli konuşmacıları ağırladı

Tıp Fakültemiz tarafından her ay farklı konu ve konuşmacıların yer aldığı Kampüs Buluşmaları Mayıs ayında da dopdoluydu.Mayıs ayı programında yer alan konuşmacılar ve konu başlıkları ise şöyle;02 Mayıs 2019 - : “Değişimin Yönetimi”Doç. Dr. Levent Altıntaş (Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi AD) 09 Mayıs 2019 - “The Future of Medicine”David Clements, MD (Professor of Orthopaedic Surgery and Neurosurgery at CMSRU, Past Chair of the CMSRU Medical School Admissions Committee) 16 Mayıs 2019 - “Tıpta Yapay Zeka ve Etik, Simurg'un Öyküsü”Prof. Dr. Yeşim Işıl Ülman (Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik AD) 23 Mayıs 2019 - “Araştırma Etiği ve Etik Kurullar”Prof. Dr. Mutlu Hayran (Hacettepe Üniversitesi Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Başkanı, Dünya Sağlık Örgütü Uluslararası Kanser Araştırmaları Ajansı Etik Kurulu Üyesi) 30 Mayıs 2019 - : “Beneficial effects of exercise on high-fat diet induced obesity”Dr. Öğretim Üyesi Merve Elmas (Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı)

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023