Tıp Fakültemiz tarafından her ay farklı konu ve konuşmacıların yer aldığı Kampüs Buluşmaları Mayıs ayında da dopdoluydu.

Mayıs ayı programında yer alan konuşmacılar ve konu başlıkları ise şöyle;

02 Mayıs 2019 - : “Değişimin Yönetimi” Doç. Dr. Levent Altıntaş (Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi AD)

09 Mayıs 2019 - “The Future of Medicine” David Clements, MD (Professor of Orthopaedic Surgery and Neurosurgery at CMSRU, Past Chair of the CMSRU Medical School Admissions Committee)

16 Mayıs 2019 - “Tıpta Yapay Zeka ve Etik, Simurg'un Öyküsü” Prof. Dr. Yeşim Işıl Ülman (Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik AD)

23 Mayıs 2019 - “Araştırma Etiği ve Etik Kurullar” Prof. Dr. Mutlu Hayran (Hacettepe Üniversitesi Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Başkanı, Dünya Sağlık Örgütü Uluslararası Kanser Araştırmaları Ajansı Etik Kurulu Üyesi)