İsveç Lund Üniversitesi Skäne Hastanesi doktorları, Acıbadem Altunizade Hastanesini ziyaret etti

İsveç’ in Lund Üniversitesi’ne bağlı Skäne Hastanesi’nden gelen 51 doktor 16 Eylül tarihinde Acıbadem Altunizade Hastanesi’ni ziyaret etti. Çeşitli branşlardan hekim, hemşire ve anestezi teknisyenlerinden oluşan ekip, sabahın erken saatlerinde hastane yöneticileri tarafından karşılandı ve gastroenteroloji, enfeksiyon hastalıkları, genel cerrahi, üroloji bölümü hekimleri ve hemşireleri ile buluştu. Hastane başhekimi aynı zamanda da Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Sesin Kocagöz’ün hastane ve Acıbadem Sağlık Grubu ile ilgili sunumu sonrasında Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi aynı zamanda da Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Nurdan Tözün üniversitemizin kuruluş öyküsünü katılımcılarla paylaştı. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Gönenç ise hastaneye yurt içi ve yurt dışından başvuran vakaların çeşitliliğinden söz etti. Toplantının devamında ziyaretçiler arasından Dr. Lina Vigren konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından ise tüm misafirlere UHM Ekibi ve hastane yöneticilerinin eşliğiyle hastane gezdirildi.

Haber Tarihi: 09/11/2022

Son güncelleme tarihi: 23.06.2023