İSTisNA – İSTanbul Tanısız ve Nadir Hastalıklara Çözüm Platformu Fizibilite Projesi Tamamlandı

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), 2019 yılı Fizibilite Desteği Programı projeleri kapsamında başarılı bulunarak 31 Ekim 2019 tarihinde destek sözleşmesi imzalanan; Acıbadem Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’nın (TÜSEB) ortak yürütücülüğünde ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı iştirakiyle yürütülen, 9 ay süreli, "İSTisNA - İSTanbul Tanısız ve NAdir Hastalıklara Çözüm Platformu Fizibilite Projesi" başlıklı projemiz, planlanan faaliyetlerin öngörülen hedefler doğrultusunda sonuçlandırılması ile 29 Aralık 2020 tarihinde başarıyla tamamlandı.

Haber Tarihi: 24/06/2021

Son güncelleme tarihi: 07.03.2024