İstanbul Open Münazara Turnuvası

Kulüp, farklı üniversitelerden katılımcıların yer aldığı turnuvada, üç takım ve bir jüri üyesi ile üniversiteyi temsil etti.İstanbul Üniversitesi Münazara Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğin amacı; Türkiye Münazara Topluluğu’nu bir araya getirerek, hem yeni başlayanlarla deneyimliler arasında bir bağ kurabilmek, hem sevilen bir oyunu rekabet ortamında gerçekleştirmek, hem de öğrencilerin münazara yeteneklerini ve arkadaşlık bağlarını geliştirmektir.Turnuvada sosyal konulardan ekonomiye, toplumsal olaylardan prensip maçlarına güncel ve özgün münazara konuları tartışıldı. Etkinliğe aralarında Koç, Sabancı, Boğaziçi, Galatasaray, Marmara Üniversitesi gibi birçok üniversiteden 300 öğrenci katıldı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023