İstanbul Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kariyer Günleri Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti

Konuşmacılar arasında Türkiye Fizyoterapistler Derneği Başkanı Prof. Dr. Tülin Düger, Türkiye Fizyoterapistler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fizyoterapist Özcan Kaya, GS ve Genç Milli Takım Fizyoterapisti Anıl Türkel ve Türkiye Fizyoterapistler Derneği Gençlik Komisyonu Başkanı Utku Çakır da yer aldığı etkinliğe Türkiye’deki Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri ve mezunları da katıldı.Etkinlikte Türkiye Fizyoterapistler Derneği’nin işleyişinden ve faaliyetlerinden bahsedildi. Katılımcılar, derneğe nasıl üye olacakları, gelecekte neler yapabilecekleri, etkinliklere nasıl katılım sağlayacakları konularında bilgi sahibi oldu. Ayrıca konuşmacılar farklı alanlarda çalışan fizyoterapistler olduğu için katılımcıların merak ettiği soruları da cevapladı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023