İleri Görüntüleme Sempozyumu 3 gerçekleşti

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programımız tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen İleri Görüntüleme Sempozyumu 24 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşti. Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli’nin başkanlığını yürüttüğü sempozyum, bu yıl da tıbbi görüntüleme alanında çalışan akademisyenleri, teknikerleri ve öğrencileri bir araya getirdi. Sempozyumda Dual Enerji BT ve Klinik Uygulama Alanları, BT Anjiografi Teknikleri ve Klinik Uygulama Alanları, BT Artefaktları ve Çözüm Yolları, Radyasyondan Korunma, Tomosentez Mamografi, Kontrastlı Mamografi, Meme MR'da Yeni Yaklaşımlar, ABUS, MR Sekans Parametreleri ve Parametrelerin Görüntü Kalitesine Etkisi, Fonksiyonel Manyetik Rezonans Görüntüleme, Abdomen MRG-Gastrointestinal Sistem Protokollerinde İpuçları, Radyolojide Yapay Zeka, EOS ve Ekstremitelerde Kantatif Ölçüm Yöntemleri, Photon Counting CT konuları üzerine konuşuldu. Sempozyumda yaklaşık 250 katılımcı yer aldı.Sempozyumda yer alan oturum başlıkları:Bilgisayarlı Tomografi Görüntüleme Oturumu Meme Radyolojisi OturumuManyetik Rezonans Görüntüleme OturumuRadyolojide YeniliklerDüzenleme KuruluProf. Dr. Eşref Kızılkaya (Başkan)Prof. Dr. M. Olcay ÇizmeliProf. Dr. Erkin ArıbalProf. Dr. Düzgün YıldırımÖğr. Gör. Gürdoğan AydınÖğr. Gör. Pınar Elpen KaryemezUzm. Eğit. Özge KovanBilim KuruluProf. Dr. Eşref Kızılkaya (Başkan)Prof. Dr. M. Olcay ÇizmeliProf. Dr. Erkin ArıbalProf. Dr. Düzgün YıldırımÖğr. Gör. Gürdoğan AydınÖğr. Gör. Pınar Elpen KaryemezUzm. Eğit. Özge KovanKonuşmacılar KurumuProf. Dr. M. Olcay ÇizmeliAcıbadem Üniversitesi SHMYOProf. Dr. Eşref KızılkayaAcıbadem Üniversitesi SHMYOProf. Dr. Düzgün YıldırımAcıbadem Üniversitesi SHMYOÖğr. Gör. Dr. Aylin Altan KuşAcıbadem Üniversitesi SHMYODr. Bedriye KoyuncuAcıbadem Atakent HastanesiDr. Ebru Banu TürkAcıbadem Altunizade HastanesiDr. Ebru YılmazAcıbadem Altunizade HastanesiDr. Neval ErozanAcıbadem Taksim HastanesiDr. Nilgün GüldoğanAcıbadem Altunizade HastanesiÖğr. Gör. Gürdoğan AydınKapadokya Üniversitesi MYOUzm. Eğit. Özge KovanAcıbadem Üniversitesi SHMYORad. Tek. Eda GönçAcıbadem Taksim HastanesiRad. Tek. Yusuf MertoğluAcıbadem Maslak HastanesiAmmar AydınSiemens Akademi Eğitim Uzm.Arda SavdaSiemens Akademi Eğitim Uzm.Mahmut UrSiemens Akademi Eğitim Uzm.Yücel KurtFuji Film Türkiye Tıbbi Bilişim Aplikasyon Uzm.

Haber Tarihi: 26/04/2022

Son güncelleme tarihi: 19.01.2024