“İki Sonsuz Keşif: Müzik ve Astronomi” Konseri Gerçekleşti

Şefliğini Umut Kahraman’ın yaptığı orkestrada kemanlarda; Aylin İdil İrey, İris Göğüsgeren, Kaan Hopanoğlu, Sezgi Kocagöz, Esma Nur Aktaş, Zeynep Kadakal, İrem Kalaycıoğlu, Ela Ketenci ve Müge Özcan, viyolonsellerde; Kerem Sevütekin, Feride Gül Uğraşkan, Elif Tokmak ve Nurperi Nurdan, flütte; Oğulcan Moğolkanlı ve klarnette İrem Ece Gülensoy yer aldı.Mozart, Bach, Satie gibi önemli kompozitörlerin eserlerinin yer aldığı klasik müzik konseri boyunca astronomik görüntüler performanslara eşlik etti.Konser boyunca Orkestra Koçu Baran Aytaç ve Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tanıl Kocagöz astronomi ve müzik arasındaki ilişkiyi dinleyiciler ile paylaştı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023