II. Hemşirelik Bölümü Öğrenci Çalıştayı gerçekleşti

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Sosyal Bilimsel Etkinlik Komisyonu düzenlenen “II. Hemşirelik Bölümü Öğrenci Çalıştayı” öğrencilerin ve öğretim üyelerinin katılımıyla tarafından çevrim içi olarak 7 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşti.Çalıştay, Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin eğitim süreçlerini değerlendirmesi ile başladı. Süreçlerle ilgili yaşanan sorunların belirlenmesinin ardından öğrenciler ile rehber öğretim elemanlarının yer aldığı çalışma grupları iyileştirme önerileri konusunda çalışmalar yaptı.Çalışma gruplarının sonuç raporlarının ve iyileştirme önerilerinin sunulması amacıyla planlanan çalıştayın ikinci aşaması zoom platformu üzerinden gerçekleştirildi. Çalıştaya Hemşirelik Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları olmak üzere toplam 130 kişi katıldı.Dr. Öğr. Üyesi Elif Ateş’in açılış konuşması ile başlayan program, çalıştay kapsamında görev alan öğrencilerin sunumları ile devam etti. Grupların iyileştirme önerileri üzerine yapılan kısa tartışmaların ardından Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak’ın kapanış konuşması ve öğrencilere teşekkürlerini iletmesi ile program sonra erdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023