I.Paradigmalar Sempozyumu: Psikanalitik Paradigma ve Psikanaliz Uygulamaları

Acıbadem Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencilerinin projesi olan ‘Paradigmalar’ serisinin ilki olan sempozyumun amacı; paradigmaları tanıtmak ve psikanalitik ekolün yetişkinlere, ergenlere, çiftlere yaklaşımını anlamak idi. Sempozyuma alanında uzman psikologlar katıldı.Sempozyumda Psikanalist Yavuz Erten “Yetişkin Psikanalizi”, Acıbadem Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Psikanalist Prof. Dr. Yeşim Korkut “Psikanalitik Çift ve Aile Terapileri” başlıklı sunumlarını yaptı . Sempozyumun son konuşmacısı Psikanalist Dr. Alper Şahin ise “Çocuk/Ergen Psikanalizi” adlı sunumunu katılımcılarla paylaştı.Yaklaşık 400 kişinin katıldığı, psikanalizin karmaşık yapısına örneklerle ışık tutulduğu sempozyum soru-cevap ile tamamlandı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023