I.MABS: “Tıpta Yeni Yaklaşımlar Sempozyumu” gerçekleşti

Sempozyum, Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu, Marmara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu ve Bahçeşehir Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu iş birliğiyle gerçekleşti. Etkinliğe, Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi öğrencileri katıldı.

Üniversitelerin Bilimsel Araştırma Topluluğu Başkanları’nın açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyumdaki ilk günün oturum başlıkları ve konuşmacıları ise şöyle:

Genetik Dalın Geleceği

Prof. Dr. Yasemin Alanay

Uzm. Dr. Timuçin Avşar

Yapay Zeka’nın Geleceği

Prof. Dr. Ali Serdar Fak

Dr. Yusuf Yeşil

Biyomühendislik Dalının Geleceği

Dr. Cevdet Nacar

Dr. Hande Bayram

Cerrahi’nin Geleceği

Doç. Dr. Erman Aytaç

Doç. Dr. Çağlar Yılgör

Prof. Dr. Tansu Salman

Uzm. Dr. Tunç Laçin

Kanser Alanının Geleceği

Prof. Dr. Bahadır Güllüoğlu

Prof. Dr. Rana SanyalProf. Dr. Levent Çelik

Sempozyumun ikinci gününün ilk oturumda “Yüzümle Mutluyum Derneği” temsilcileri katılımcılarla bir araya geldi. “Sağlık Hukuku” başlıklı ikinci oturumda Prof. Dr. Kadircan Keskinboğa ve Dr. Öğr. Üyesi Güner Hande Ulutürk sunumları ile yer aldı. Sempozyumun son gününde Kahve, İşaret Dili, Hipnoz, Swing Dans başlıklarındaki atölyeler de etkinliğe renk kattı.

Haber Tarihi: 13/04/2019

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023