Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüzün 24 Aralık 2020 tarihinde online olarak düzenlediği Hemşirelikte Profesyonellik Geliştirme Seminerleri kapsamında “Sosyal Medyanın Doğru Kullanılması” başlıklı etkinlik gerçekleşti.

Sosyal medyanın bireysel ve toplumsal etkilerini tartışmak ve sosyal medyayı doğru kullanmaya yönelik farkındalık yaratmak amacıyla “Medyada Sosyal Olmak” başlıklı sunumu ile Üniversitemiz Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Tülay Demiray ve “Sosyal Medyada Kurumsal Kimlik” başlıklı sunumu ile de Üniversitemiz Kurumsal İletişim Sorumlusu Ece Metin etkinlikte yer aldı.

Konuşmacıların sunum ve deneyim paylaşımlarının ardından katılımcıların soruları da cevaplandı.

Haber Tarihi: 25/12/2020

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024