Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından rutin olarak düzenlenen Hemşirelikte Profesyonellik Seminerleri’nin beşincisi “Bir Girişimci Hemşire Örneği: Yaşlı Bakım Hizmet Sunumu” 22 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşti.

A-Dora Huzurevi Müdürü Dr. Gaye Esmeray’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte ülkemizde ve dünyada yaşlılık, bakım gereksinimleri ve yaşlı bakım hizmetleri ile ilgili katılımcılara bilgi aktardı. Katılımcılara yaşlı bakım hizmetleriyle ilgili farkı bakış açıları kazandırmayı hedefleyen etkinlik öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Öğrencilerle bir araya gelmekten memnuniyetini dile getiren Dr. Esmeray’a Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak tarafından teşekkür amaçlı çiçek takdim edildi.

Son güncelleme tarihi: 03/04/2019