Hemşirelik ve Covid-19 Pandemisi

Hemşirelik Haftası kapsamında Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak ve Acıbadem Üniversitesi Maslak Hastanesi Eğitim ve Gelişim Hemşiresi Uzm. Hemşire Özlem Kıvanç’ın katılımıyla “Hemşirelik ve Covid-19 Pandemisi”nin konuşulduğu canlı yayın Hemşirelik Bölümü Mezunlarının Instagram hesabında 15 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirildi.Hemşirelik Haftası kutlamaları kapsamında Covid-19 pandemisinde hemşirelik mesleğinin öneminin vurgulanması ve klinikte çalışan hemşirelerin deneyimlerinin paylaşılması amacıyla 15 Mayıs 2020 Cuma günü Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak ve Acıbadem Üniversitesi Maslak Hastanesi Eğitim ve Gelişim Hemşiresi Uzm. Hemşire Özlem Kıvanç tarafından “acumezunhemsire” instagram sosyal medya hesabı üzerinden “Hemşirelik ve Covid-19 Pandemisi” konulu bir canlı yayın gerçekleştirildi. Hemşirelik Haftası kutlama mesajlarıyla başlayan canlı yayın, pandemi sürecinde hemşirelik mesleğinin güçlü yönlerinin vurgulanması, hissedilen zorlukların ve deneyimlerin paylaşılması ile devam etti. Katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından canlı yayın sonlandırıldı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023