Hemşirelik Kariyer Günleri V

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından mezuniyet aşamasındaki öğrencilere, mezuniyet sonrası akademik alanda kariyer planlamalarında yol gösterebilmek amacıyla 29 Mayıs 2023 tarihinde “Kariyer Günleri V” konulu etkinliğin ikincisi, “Mezuniyet Sonrası Akademik Yol Haritam ” gerçekleşti.

55 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak, mezuniyet aşamasında olan öğrencilerin kariyer planlanmalarının önemi konusunda bilgi verirken Doç. Dr. Esra Uğur, mezuniyet sonrası akademik kariyer için gerekli sınavlar ve yeterlilikler hakkında sunum yaptı. Sunumun ardından öğrencilerle soru cevap oturumu yapılarak program sonlandırıldı.

Haber Tarihi: 13/06/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024