Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, 14-15 Nisan’da Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde“Hemşirelik Eğitiminde Simülasyon Uygulamaları” isimli bir workshop gerçekleştirdi.

Etkinliğe çeşitli üniversitelerden 27 akademisyen katıldı. İlk gün katılımcılara, hemşirelikte simülasyonla eğitime yönelik standartlar ve kuramlar doğrultusunda oluşturulan bilgiler aktarıldı. İkinci gün katılımcılar, Klinik Simülasyon Laboratuvarı’nda (CASE) hemşirelikte simülasyonla eğitime yönelik standartlar ve kuramlar doğrultusunda ön bilgilendirilme, senaryo ve çözümleme ile ilgili uygulamaları izleme ve daha sonrasında da bu uygulamalara katılma imkanı buldu. Eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.

Son güncelleme tarihi: 15/04/2016