Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün beşincisini düzenlediği “Hemşirelik Eğitiminde Simülasyon Uygulamaları” başlıklı workshop 19-20 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İki gün süren eğitimin birinci gününde katılımcılara, hemşirelikte simülasyonla eğitime yönelik standartlar ve kuramlar doğrultusunda oluşturulan bilgiler sunuldu. Workshopun ikinci gününde katılımcılar, CASE’de hemşirelikte simülasyonla eğitime yönelik standartlar doğrultusunda ön bilgilendirme, senaryo ve çözümleme ile ilgili uygulamaları izleme ve daha sonrasında da bu uygulamalara katılma imkanı buldu. Workshop sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

Son güncelleme tarihi: 03/04/2019