Hemşirelik Bölümümüzden lise öğrencilerine yönelik “Genel Sağlık, Kişisel Hijyen, Beslenme Semineri”

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Prof. Dr. Nabi Avcı Anadolu Lisesi iş birliği ile düzenlenen seminer 2 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşti.Seminer, lise öğrencilerini erken yaşta olumlu sağlık davranışları olan; kişisel hijyen, beslenme ve fiziksel aktivite konularında bilinçlendirmek amacıyla düzenlendi. Seminer kapsamında; Kişisel Hijyen, El Hijyeni, Ağız-Diş Hijyeni, Vücut Hijyeni, Beslenme, Fiziksel Aktivite başlıklı eğitimler verildi. 200’ün üzerinde lise öğrencisinin katıldığı seminerde bilgi yarışması ile de eğlenceli anlar yaşandı. Seminer sonrası öğrenciler eğitimden memnuniyetlerini dile getirdi.Seminer, Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Azize Karahan ve Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencilerimiz; Nergis Durukan, Beritan Akbulut, Neslinur Bulut, Pınar Özdemir, Büşra Soydan tarafından düzenlendi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023