Hemşirelik Bölümümüzden Dünya El Yıkama Gününe özel etkinlik

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz tarafından 15 Ekim Dünya El Yıkama Günü kapsamında düzenlenen etkinlik 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti.

Hastalıklardan korunma konusunda el hijyeninin önemi hakkında farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında kurulan stantta öğretim elemanlarına ve öğrencilere konu hakkında bilgi verildi ve broşür dağıtıldı.

Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Azize Karahan, Öğr. Gör. İlçim Ercan danışmanlığında ve Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencilerimiz; Ömer Faruk Yiğit, Kübra Yetkin, Sude Turan, Salih Durna ve Ahmet Kemal Çetin’in katkılarıyla düzenlenen etkinlikte el yıkama sırasında dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yapan bir video izletildi ve bilgilerin kalıcılığını artırmak amacıyla aynı video karekod uygulaması ile katılımcılara dağıtıldı.

Haber Tarihi: 31/10/2022

Son güncelleme tarihi: 23.06.2023