Hemşirelik Bölümümüz Kariyer Günü’nün üçüncüsünü düzenledi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz 27 Haziran 2021 tarihinde mezuniyet aşamasına gelen son sınıf öğrencilerinin mezuniyet sonrası klinik ya da akademik alanda kariyer planlamasına yol gösterebilmek adına III. Kariyer Günü’nü çevrim içi olarak düzenledi.Kariyer Günü etkinliğine Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak, Acıbadem Kocaeli Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Eda Sarıca, Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esra Uğur ve Acıbadem Sağlık Grubu İnsan Kaynakları İşe Alım Uzmanı Merve Atagün konuşmacı olarak katıldı.Etkinlik kapsamında Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak, öğrencilere kariyer planlanmalarının önemi konusunda bilgi verirken, Doç. Dr. Esra Uğur mezuniyet sonrası akademik kariyer için gerekli sınavlar ve yeterlilikler hakkında sunum yaptı.Acıbadem Kocaeli Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Eda Sarıca ise Acıbadem Sağlık Grubu’nda hemşirelerin kariyer basamaklarını ve görevlerini tanıttı. Son olarak Acıbadem Sağlık Grubu İnsan Kaynakları İşe Alım Uzmanı Merve Atagün iş başvurusu sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verdi.Sunumların ardından öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023