Hemşirelik Bölümü Oryantasyon Programı gerçekleşti

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz birinci sınıf öğrencilerimizin üniversiteye ve bölüme adaptasyonlarını kolaylaştırmak amacıyla 3 Ekim 2022 tarihinde Oryantasyon Programı düzenledi.

Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak’ın “Hoş Geldiniz Mesajı” ile başlayan programda Hemşirelik Bölümü (İngilizce) 2. Sınıf Öğrenci Danışmanı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Esra Uğur, Hemşirelik Bölümü Sosyal-Bilimsel Etkinlik Komisyon Başkanı Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Nermin Ocaktan ve tüm sınıfların öğrenci temsilcileri de konuşmacı olarak yer aldı.

Oryantasyon Programı kapsamında öğretim elemanları kendilerini tanıttıktan sonra bölümlerin (Türkçe ve İngilizce) ders işleyişleri, danışmanlık sistemi, sınıf koordinatörlüğü, sınıf temsilciliği ve akran destek programı hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesine ait diğer haberlere ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 04/10/2022

Son güncelleme tarihi: 15.12.2023