Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyelerimizin de editörleri arasında yer alan “Covid-19 Hemşire Eğitim Rehberi ve Bakım Algoritmaları” e-kitabı yayınlandı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak ve Öğr. Üyesi Doç. Dr. Esra Uğur’un editörleri arasında yer aldığı, Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanlarımızın da bölüm yazarı olarak katkı sağladığı “Covid-19 Hemşire Eğitim Rehberi ve Bakım Algoritmaları” Türk Hemşireler Derneği tarafından e-kitap olarak yayınlandı.

Rehber, Covid-19 temaslı ve enfekte hastaların tanı, tedavi ve bakımında nitelikli hemşirelik bakımı sunabilmek için güncel ve kanıta dayalı bilgiler ile temellendirilerek ilk kez 17 Nisan 2020’de yayınlandı. Daha sonra güncel bilgilerle yenilenerek e-kitap olarak okuyucularla paylaşıldı.“Covid-19 Hemşire Eğitim Rehberi ve Bakım Algoritmaları” e-kitabına ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 08/09/2021

Son güncelleme tarihi: 28.12.2023