Acıbadem Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 1. sınıf öğrencisi Selin Pomak, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Üniversiteler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda 46 kg Bayanlar kategorisinde 3. oldu!

Acıbadem Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 1. sınıf öğrencisi Selin Pomak, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 18-20 Nisan tarihlerinde Karabük Üniversitesi’nde düzenlenen Üniversiteler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda 46 kg Bayanlar kategorisinde 3. oldu! Kendisini tebrik ediyoruz.

Selin Pomak’ın diğer dereceleri: İspanya Open Turnuvası 1.liği, Azerbaycan Turnuvası 2.liği, Türkiye 2.liği ve iki tane Türkiye 3.lüğü, Kraliçeler Taekwondo 1.liği, birçok İstanbul ile iller arası dereceler.

Son güncelleme tarihi: 18/11/2019