Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinden Meme Kanseri Farkındalığı Etkinliği

Meme Kanseri Farkındalığı ayı kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerimiz, konu hakkında farkındalık yaratmak amacıyla stant kurdu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerimiz tarafından düzenlenen Meme Kanseri Farkındalığı ayı kapsamında etkinlik 25 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşti.

Meme Kanseri Farkındalığı ayı kapsamında Prof. Dr. Vesile Ünver danışmanlığında Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Ece Acet, Ülkü Karatekin, Ece Uğur ve Ebru Fatma Eker meme kanseri farkındalığı yaratmak amacı ile stant kurdular. Kurulan stantta öğrencilere konuyla ilgili bilgilendirme broşürü ve pembe kurdele dağıttılar. Ayrıca aynı etkinlik kapsamında Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi’nin (KETEM) faaliyetleri öğrencilere anlatılarak aileleri ve çevrelerini tarama yaptırmak için merkezlere nasıl yönlendirebilecekleri konusunda bilgi paylaşıldı.

Haber Tarihi: 26/10/2019

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024