Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden “Engelsiz Konuşuyorum” projesi

Kadıköy Halk Eğitim müdürlüğü ile işbirliği içerisinde bölümümüz 4.sınıf öğrencileri gönüllü olarak geliştirdikleri “Engelsiz Konuşuyorum” isimli projeleri kapsamında Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde sekiz hafta boyunca işaret dili eğitimi aldılar.Kadıköy Halk Eğitim müdürlüğü ile işbirliği içerisinde bölümümüz 4.sınıf öğrencileri gönüllü olarak geliştirdikleri “Engelsiz Konuşuyorum” isimli projeleri kapsamında Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde sekiz hafta boyunca işaret dili eğitimi aldılar. Eğitimin kendileri için farklı bir bakış açısı getirdiğini dile getiren öğrencilerimize 17 Kasım 2015 günü sertifika dağıtım töreni gerçekleştirildi. Eğitimin kişiler arası iletişimde önemli bir araç olduğunu dile getiren öğrencilerimiz sertifika töreninde işaret dili eğitimcisine teşekkür amaçlı çiçeklerini sundular.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023