Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Semahat Arsel Hemşirelik Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen -gelenekselleşen- “Temel Yaşam Desteği ve Kardiyopulmoner Resüsitasyon Eğitici Eğitimi” 23-24 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşti.

Eğitime Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencilerinden; Fatma Özsoy ve Kübra Güneş katıldı. Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitim; toplam teorik ve uygulamalı olarak yaklaşık 27 saat sürdü. Eğitim sonunda katılan Acıbadem Üniversiteli iki öğrenciye geçerlilik süresi beş yıl olan “Temel Yaşam Desteği/ Kardiyopulmoner Resüsitasyon Eğitici Eğitimi Başarı Belgesi” verildi.

Başarı belgesi almaya hak kazanan öğrenciler sertifikalarını 10 Nisan 2017 Pazartesi günü Sütlüce Lazzoni Hotel’de düzenlenen Türk Kalp Vakfı 29. Kalp Haftası Açılış Töreni’nde danışmanlarıyla birlikte aldı.

Son güncelleme tarihi: 06/09/2019