Hemşirelik Bölümü öğrencileri Meme Sağlığı Eğitici Eğitimi düzenledi

Acıbadem Üniversitesi, Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi dersi kapsamında, bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdiler. Kendilerine Pembe Kurdele adını takan öğrenciler, Türkiye Meme Vakfı (MeVa) ile işbirliği yaparak gönüllü çalışmalarını sürdürdüler."Farkındayım Korkmuyorum Arkadaşıma Anlatıyorum" Akran Eğitimi Projesi doğrultusunda öğrenciler, 30.04.2016 Cumartesi günü Saat:13.30 - 17:00 arasında, Meme Sağlığı, Eğitici Eğitimi düzenledi. Eğitime Acıbadem Üniversitesinde öğrenim gören 15 öğrenci katıldı. Eğitici eğitimi alan öğrencilere Z kartlar ve eğitimde kullanılacak Flip-Booklar dağıtıldı.

Proje Sorumlusu: Duygu Mizikoğlu

Proje Yürütücüleri: Derya Oflaz, Şeyma Yetimoğlu, Cansu Gür, Havvanur Gümüş, Nisa Ayça Ataş, Duygu Zümbül, Eda Demirbilek

Proje Danışmanı: Yrd. Doç. Dr. Bahire Ulus

Haber Tarihi: 01/05/2016