Hemşirelik Bölümü öğrencileri Kardiyopulmoner Resüsitasyon Kursu'nu tamamladı

Türk Kalp Vakfı - Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu – Sanerc – Vehbi Koç Vakfı işbirliğiyle 18-19 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Kardiyopulmoner Resüsitasyon (CPR) Yeniden Canlandırma Kursu” sertifika programına hemşirelik son sınıf öğrencilerinden Ceyda Sultan Delice, Aslıhan İncesu, Irmak Melis Yıldız ve Öğr. Gör. Yasemin Uslu katıldı.Türk Kalp Vakfı - Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu – Sanerc – Vehbi Koç Vakfı işbirliğiyle 18-19 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Kardiyopulmoner Resüsitasyon (CPR) Yeniden Canlandırma Kursu” sertifika programına hemşirelik son sınıf öğrencilerinden Ceyda Sultan Delice, Aslıhan İncesu, Irmak Melis Yıldız ve Öğr. Gör. Yasemin Uslu katıldı. İki gün boyunca kardiyopulmoner resüsitasyona yönelik teorik eğitimin yanı sıra uygulamalar da gerçekleştirildi.Başarı ile kursu tamamlayan öğrencilerin sertifikaları Barboros Point Otel’de yapılan ödül töreni ile takdim edildi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023