Ana içeriğe atla

Hemşirelik Bölümü öğrencileri “Bir Hastanın Gözünden Meme Kanseri Yolculuğu” konulu semineri düzenledi

Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi dersi kapsamında "Her Şey Farkında Olmak ile Başlar" adlı bir proje geliştirdiler.

Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi dersi kapsamında Her Şey Farkında Olmak ile Başlar adlı bir proje geliştirdiler. Pembe Hanım Kanserli Hasta ve Yakınlarıyla Dayanışma Derneği ile işbirliği yaparak gönüllü çalışmalarını yürüten öğrenciler 02.05.2016 tarihinde saat 12:30-13:30 arasında Bir Hastanın Gözünden Meme Kanseri Yolculuğu adlı semineri düzenledi. Acıbadem Üniversitesinde düzenlenen seminere proje koordinatörü Seda Kansu, Hemşirelik Bölüm Başkanı, Doç. Dr. Ükke Karabacak, öğretim üyeleri, üniversite çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Pembe Hanım Kanserli Hasta ve Yakınlarıyla Dayanışma Derneği'nde gönüllü çalışmalarını yürüten öğrenciler, T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanlığı ve Avrupa Jinekoloji Onkoloji Derneğinin işbirliğiyle 15.05.2016 da düzenlenen Ride 4 Women bisiklet turuna katıldılar.Proje Sorumlusu: Merve Karagözoğlu

Proje Yürütücüleri: Kader Demirci, Esra Şahin, Rabia Çimen, Naimegül Bayraktar, Ece Ofluoğlu, Murat Afşar

Proje Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Bahire Ulus

Haber Tarihi: 16/05/2016

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024