Hemşirelik Bölümü Öğrencileri 8. Geleneksel Koç Üniversitesi Hemşirelik Öğrencileri Etkinliği’ne katıldı

“Hemşirelikte Değişim ve İnovasyon: Değişimi yakalamak mı, değişim yaratmak mı?” temalı 8. Geleneksel Koç Üniversitesi Hemşirelik Öğrencileri Etkinliği 6-7 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşti. Etkinliğe katılanlar arasında Hemşirelik Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimizden Esra Şahin, Kader Demirci ve üçüncü sınıf öğrencilerimizden Deniz Aslan da vardı.Etkinlikte “Hemşirelik için inovasyon ve önemi, hemşirelikte inovasyon: Dünyada güncel durumu, küresel değişimler ve sağlık hizmeti, hemşirelikte değişim rüzgarının itici gücü” olmak üzere hemşirelik için inovasyonun tüm yönleri birçok öğrenci tarafından ele alındı.Öğrenciler tarafından düzenlenen ve öğrencilerin bilimsel donanımlarına katkı sağlayan etkinlik; tartışmaların ardından sona erdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023