Hemşirelik Bölümü Öğrencileri 16. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’ne katıldı

Gelenekselleşen Hemşirelik Öğrencileri Etkinliği 26-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Bu yıl "Kuşaklararası Hemşirelik" temasının işlendiği kongreye Acıbadem Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nden sekiz öğrenci bildirileri ile katıldı.Üç gün süren kongrede farklı illerden öğrencilerin katılımıyla birçok panel ve konferans gerçekleştirildi. Poster bildirileri ile katılım sağlayan öğrencilere kongre sonunda katılım belgesi verildi.Kongre bitiminde 17. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’nin ev sahipliğini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin yapacağı belirlendi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023