Hemşirelik Bölümü mezunlarımız Mezunlar Buluşması’nda bir araya geldi

Mezunların üniversitemiz ile olan bağlarını kuvvetlendirmek, bölüm ve üniversite ile etkileşimlerinin devamlılığını arttırmak amacıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz tarafından geleneksel olarak düzenlenen buluşma 24 Haziran 2022 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak’ın açılış konuşması ile başlayan buluşmada, Dr. Öğr. Üyesi Nermin Ocaktan “Siz Gittikten Sonra Biz Neler Yaptık?” başlıklı konuşmasıyla ilk mezunlar buluşması etkinliğinin yapıldığı 2019’dan itibaren bölüm, fakülte ve üniversitede yaşanan değişimleri aktardı. Buluşma sonunda bölüm öğretim üyelerimiz tarafından 2019, 2020, 2021 ve 2022 mezunları adına bağışlanan fidanların TEMA Vakfı bağış sertifikaları mezunlara takdim edildi.

Haber Tarihi: 06/07/2022

Son güncelleme tarihi: 20.12.2023