Hemşirelik Bölümü “Hoş Geldin Çayı”

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz tarafından 1.sınıf öğrencilerine yöneli hazırlanan “Hoş Geldin Çayı” 23 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşti.Tüm hemşirelik bölümü öğrencileri ve öğretim elemanlarının katıldığı ve Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin organize ettiği etkinlikte Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak ve ASG Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Uzm. Hem. Saliha Koç Aslan yeni öğrencilerimize “Hoş Geldiniz” diyerek iyi dileklerini iletti.Öğrencilerimiz yeni gelen arkadaşlarına deneyimlerinden, eğitim süreçlerinden ve hemşirelik mesleğinden bahsederken, birinci sınıf öğrencileri de üst dönemlerine meslek ile ilgili beklentilerinden söz etti. Tanışma toplantısı öğrencilerin hoş geldin pastasını birlikte kesmelerinin ardından Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf öğrencimiz Nil Kapan’ın yaptığı müzik dinletisi ile devam etti.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023