Hemşirelik Bölümü Erasmus Staj Hareketliliği

Hemşirelik Bölümü Erasmus Staj Hareketliliği kapsamında Viyana University of Applied Sciences FH Wiener Neustadt’ta öğrenim gören Yasemin Demiryürek 1 Temmuz-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Atakent Hastanesi’nde klinik uygulamasını gerçekleştirmek üzere Hemşirelik Bölümü tarafından kabul edildi.

Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ile 3 Ağustos 2018 tarihinde Kerem Aydınlar Kampüsü’nde bir araya gelen Yasemin Demiryürek, Avusturya’daki eğitim sistemi, hemşirelik eğitimi ve çalışma koşullarına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Verimli ve interaktif sunumun ardından üniversiteyi ve İleri Düzey Simülasyon Merkezi; CASE’i gezen öğrenci kurum hakkındaki olumlu geri bildirimlerini aktardı.

Haber Tarihi: 01/09/2018

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023