Hemşirelik Bölümü Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Programı gerçekleşti

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Hemşirelik Bölümüne yeni başlayan öğrencilere bölümü tanıtmak ve öğretim elemanlarını tanıştırmak amacıyla zoom programı üzerinden çevrim içi “Hemşirelik Bölümü Birinci Sınıf Oryantasyon Programı” 2 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Program Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak’ın öğrencilere hoş geldin mesajı ile başladı.Ardından birinci sınıf danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Vildan Kocatepe hemşirelik bölümü hakkında bilgi verdi. Birinci sınıf koordinatörü Uzm. Hem. Şehriban Serbest bölüm öğretim elemanlarını öğrencilere tanıttı ve öğretim elemanları üniversite hayatı, hemşirelik bölümü ve mesleğe dair mesajlarını verdi. Dr. Öğr. Üyesi Vildan Kocatepe’nin güz döneminde yürütülecek çevrim içi program hakkında bilgi vermesinin ardından üst sınıfların öğrenci temsilcileri çevrim içi eğitim hakkında deneyimlerini paylaştı. Oryantasyon programı Uzm. Hem. Nermin Ocaktan tarafından birinci sınıf öğrencilerinin yeni geldiği üniversite ortamına uyum sağlaması ve içinde bulunulan sistemi daha iyi anlaması amacıyla yürütülen Akran Destek Programı hakkında bilgi vermesi ile tamamlandı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 19.01.2024