Hemşirelik Bölümü Bilimsel Etkinlik Semineri: “Hemşirenin Yönetici Rolü ve Deneyim Paylaşımı”

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüzün Sosyal ve Bilimsel Etkinlik Komisyonu iş birliği ile düzenlediği Hemşirelik Bölümü Bilimsel Etkinlik Semineri “Hemşirenin Yönetici Rolü ve Deneyim Paylaşımı” başlıklı etkinlik, 25 Nisan 2022 tarihinde Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak’ın açılış konuşması ile başladı. Katılımcıların hemşirenin yönetici rolü ve bu rolün tarihsel sürecinde yaşanan gelişmeler konusunda farkındalığını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Uzm. Saliha Koç Aslan ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi aynı zamanda da Yönetici Hemşireler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Handan Alan konuşmacı olarak ağırlandı. Doç. Dr. Alan “Hemşirenin Yönetici Rolü ve Yönetici Hemşireler Derneği Çalışmaları” konulu sunumunu yaparken, Uzm. Koç Aslan ise öğrenciler ile yöneticilik deneyimlerini paylaştı. Etkinlik, öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi: 30/04/2022

Son güncelleme tarihi: 19.01.2024